Kontakt:
Telefon: 22 42 01 07, SMS-tjenesten er ikke tilgjengelig
E-post: post
@gamle-raadhus.no

 

Meny Lauritz Ruus

Sopprisotto med tørrfisk fra Værøy

Parmesan og kapers smør (M/C/SU)

Kalve cuvette fra Tynset

Gulrot, glasertløk, brent purreløk og kalvesjy (M/C/SU)

Vintereple financier

Eple og kanel kompott, eple chips og eple sorbet (M/E/H/N)

3 retters meny kr 595,-    vinpakke kr 445,-

Vi gjør oppmerksom på at alle i selskapet må velge samme meny.

 

Meny Christian 4

Sopprisotto med tørrfisk fra Værøy

Parmesan og kapers smør (M/C/SU)

Røkt andebryst fra Holte gård

Kyllinglever krem, appelsin, hasselnøtter

og fritert kylling skinn (M/HN)

Kalve cuvette fra Tynset

Gulrot, glasertløk, brent purreløk og kalvesjy (M/C/SU)

Vintereple financier

Eple og kanel kompott, eple chips og eple sorbet (M/E/H/N)

4 retters meny kr 685,-    vinpakke kr 585,-

Vi gjør oppmerksom på at alle i selskapet må velge samme meny.

Meny Gamle Raadhus

Sopprisotto med tørrfisk fra Værøy

Parmesan og kapers smør (M/C/SU)

Røkt andebryst fra Holte gård

Kyllinglever krem, appelsin, hasselnøtter

og fritert kylling skinn (M/HN)

Ishavsrøye fra Troms

Fennikel, fennikel majones, syltet fennikel og potet chips (F/E/SU)

Kalve cuvette fra Tynset

Gulrot, glasertløk, brent purreløk og kalvesjy (M/C/SU)

Vintereple financier

Eple og kanel kompott, eple chips og eple sorbet (M/E/H/N)

 

5 retters meny kr 795,-    vinpakke kr 695,-

Vi gjør oppmerksom på at alle i selskapet må velge samme meny.

ALLERGENER EUs nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener.  Merk at vi kun opplyser om allergener

som er beskrevet av matdirektivet.  Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

 

L (laktose), S (skalldyr), C (selleri), SE (sennep), B (bløtdyr), E (egg), P (Peanøtter), V (valnøtt), HN (hasselnøtt), SO (soya),

F (fisk), BY (bygg), H (hvete), SV (svoveldioksid), SU (sulfitt), R (rug)