Kontakt:
Telefon: 22 42 01 07, SMS-tjenesten er ikke tilgjengelig
E-post: post
@gamle-raadhus.no

 

Meny Lauritz Ruus

Sopprisotto

Skogsopp, parmesan og brunet smør (M)

Reinsdyr fra Finnmark

Aspargesbønner, brunet sjalottløk og kremet sopp (M/SU/C)

Sjokolademousse

Vaniljekrem, blåbær og vaniljeis (M/E/SU)

3 retters meny kr. 595,-    vinpakke kr. 445,-

Vi gjør oppmerksom på at alle i selskapet må velge samme meny.

 

Meny Christian 4

Sopprisotto

Skogsopp, parmesan og brunet smør (M)

Lysing fra Trøndelag

Blomkålpure, bakt blomkål, rosenkål og hollandaise med rogn (F/M/E)

Reinsdyr fra Finnmark

Aspargesbønner, brunet sjalottløk og kremet sopp (M/SU/C)

Sjokolademousse

Vaniljekrem, blåbær og vaniljeis (M/E/SU)

4 retters meny kr. 685,-    vinpakke kr. 585,-

Vi gjør oppmerksom på at alle i selskapet må velge samme meny.

Meny Gamle Raadhus

Sopprisotto

Skogsopp, parmesan og brunet smør (M)

Lysing fra Trøndelag

Blomkålpure, bakt blomkål, rosenkål og hollandaise med rogn (F/M/E)

Klippfisk fra Tustna

Tomat, bacon, potetpure og smørsaus (F/M/SU)

Reinsdyr fra Finnmark

Aspargesbønner, brunet sjalottløk og kremet sopp (M/SU/C)

Sjokolademousse

Vaniljekrem, blåbær og vaniljeis (M/E/SU)

 

5 retters meny kr. 795,-    vinpakke kr. 695,-

Vi gjør oppmerksom på at alle i selskapet må velge samme meny.

ALLERGENER EUs nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener.  Merk at vi kun opplyser om allergener

som er beskrevet av matdirektivet.  Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

 

L (laktose), S (skalldyr), C (selleri), SE (sennep), B (bløtdyr), E (egg), P (Peanøtter), V (valnøtt), HN (hasselnøtt), SO (soya),

F (fisk), BY (bygg), H (hvete), SV (svoveldioksid), SU (sulfitt), R (rug)