Selskapsmeny - Set menu

fra den 3. april 2024

For selskaper over 8 personer kr. 850

3-retters selskapsmeny / 3-course set menu

Lun salat på grønne asparges
Ørretrogn, sprøtt bakverk, ramsløkemulsjon,
vinaigrette med sitron, sjalottløk, egg og kapers
(H/SO/SP/SU)
Salad with warm green asparagus, trout roe, crispy pastry, wild garlic emulsion,
vinaigrette with lemon, shallots, eggs, and capers

#
Langtidsbakt kalvebryst med urtecrumble
Sesongens bakte grønnsaker, sellerirotpure og røkt hvitløk sjysaus (M/SU/C/G)
Long-baked veal breast with herb crumble
Seasonal baked vegetables, celery root puree and smoked garlic sauce
#

Sjokolademoussekake
Karamell, rabarbra og jordbær (M/E). Chocolate mousse cake
Caramel, rhubarb, and strawberries

Vegetar

Carpaccio på bakte gulbeter
Chevre-krem, sprø rug, ramsløk vinaigrette og brunet smøremulsjon
(M/R/SE/E/SU)
Carpaccio of baked yellow beets, chevre cream, crispy rye, spring onion vinaigrette
and browned nutty butter

#

Langtidsbakt blomkål
Småløkkompott med syltet og bakt løk, nøttesmør med Høvding Sverreost og kremet bygg
(SU/M/H)
Slow-baked cauliflower, small onion compote with pickled and baked onions, nut butter with Norwegian hard cheese and creamed barley

#
Sjokolademoussekake

Karamell, rabarbra og jordbær (M/E)
Chocolate mousse cake, caramel, rhubarb, and strawberries

Legg til

Et utvalg norske oster kr. 125
Selection of Norwegian cheeses

Vi tar forbehold om at prisjusteringersamt små endringer kan forekomme

ALLERGENER
EUs nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

B Bløtdyr, C Selleri, E Egg, F Fisk, H Hvete, HA Havre, HN Hasselnøtt, L Lupin, M Melk, MA Mandler, N Nøtter, P Peanøtter, R Rug, S Skalldyr, SE Skalldyr, SE Sennep, SO Soya, SP Spelt, SS Sesam, SU Sulfitter, V Valnøtt !!S Skalldyr, C Selleri