Lunsjmeny

(serveres fra 11.30 – 14:30) 

Lunsjmeny fra Januar 2024
 

Roastbiffsandwich på culotte av ungfe kr 270 Bakte tomater, kapers og tartarsaus (SE/H/M/SU/E)
Roast beef sandwich, Baked tomatoes, capers, and tartar sauce

Salat på konfiterte kyllinglår kr 285
Romanosalat, urter, krutonger og gressløkdressing
(M/SU/E)
Salad with confit of chicken thighs Romano salad, herbs, croutons, and chive dressing

Tartar på reinsdyr fra Røros kr 295
Estragonemulsjon, fritert rosenkål og saltbakte beter  
(SE/G/H/SU)
Tartar on reindeer from Røros tarragon emulsion, fried Brussels sprouts, and salt-baked beets

Potetvaffel med Jomfrusild fra Juvik kr 285
Syltet løk, egg, løyrom og dillkrem  
(SU/E/F/M/H)
Potato waffle with herring from Juvik pickled onions, eggs, Swedish caviar, and dill cream

Kremet skalldyrsuppe med blåskjell kr 275
Finskårne grønnsaker, friske urter, krutonger og gressløkolje
(M/L/B/S/F)
Creamy shellfish soup with mussels finely chopped vegetables, fresh herbs, croutons, and chive oil

Dagens lunsjrett kr 250
(Allergener, spør din servitør)
Today’s lunch dish

Dessert / Desserts

Sabayonnegratinerte bringebær fra Lærdal kr 250
Serveres med krokanis    
(SU/E/M/N)
 
Sabayon-gratinated raspberries from Lærdal served with butter-pecan ice-cream  

  

Norske oster   kr 275
Et utvalg modne, norske oster, fikenkompott og ristede nøtter (M/V/HN/H) 
A selection of ripe Norwegian cheese served with fig compote and nuts

Vår egen is og sorbet, laget på huset kr 195
Serveres med friske bær og brent hvit sjokolade
(M/E)
A selection of our home-made ice-cream and sherbet served with fresh berries and white chocolate


Vi tar forbehold om at prisjusteringer samt små endringer kan forekomme

ALLERGENER
EUs nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

B Bløtdyr, C Selleri, E Egg, F Fisk, H Hvete, HA Havre, HN Hasselnøtt, L Lupin, M Melk, MA Mandler, N Nøtter, P Peanøtter, R Rug, S Skalldyr, SE Skalldyr, SE Sennep, SO Soya, SP Spelt, SS Sesam, SU Sulfitter, V Valnøtt !!S Skalldyr, C Selleri