Kveldsmeny
fra 23. april 2025
Forretter - Starters
Kremet fisk- og blåskjellsuppe
Finkuttet gulrot, sellerirot, purre, gressløkolje og sprøtt brød (B/F/M/H/C)
Creamy fish and mussel soup
Finely chopped carrot, celeriac, leek, chive oil, and crispy bread
kr 289
Dampede blåskjell i kremet ramsløk fra Hvaler
Chili, grillet sitron og French Fries (B/M)
Steamed mussels with creamy wild garlic from Hvaler
Chili and grilled lemon and French Fries
kr 335
Tartar på reinsdyrmørbrad fra Røros med høvlet røkt reinsdyrhjerte
Eggeplomme, kapers, syltet hvit delikatesse løk, sprø sjalottløk og salat fra Onna vendt i vinaigrette (E/SU/S)
Reindeer tenderloin tartare with shaved smoked reindeer heart
Egg yolk, capers, pickled white pearl onion, crispy shallots, and Onna lettuce tossed in vinaigrette
kr 435
Hanasand tomatsalat med norsk Burrata
Paprika- og valnøttdressing, ristede gresskarkjerner og basilikum (M/V/N)
Hanasand tomato salad with Norwegian burrata
Bell pepper and walnut dressing, roasted pumpkin seeds, and basil
kr 298
Dampet grønn asparges
Urtesalat, løyrom, spekemat crumble, chili- og gressløk-smørsaus (F/M/SU)
Steamed green asparagus
Herb salad, Swedish Caviar, cured meat crumble, chili and chive butter sauce
kr 350
Hovedretter / Main courses
Piggvarkotelett stekt på bein
Grønn asparges, sukkererter, spinat, squash, grillet sitron og skalldyrsaus (F/M/B/S/SU)
Turbot chop cooked on the bone
Green asparagus, sugar snap peas, spinach, zucchini, grilled lemon, and shellfish sauce
kr 475
Stekt fjellørret fra Sirdal
Neper, reddik, blomkål, syltet hvit asparges og blåskjellsaus (F/B/M/SU)
Norwegian mountain trout
Turnips, radish, cauliflower, pickled white asparagus, and mussel sauce
kr 450
Pepperstekt reinsdyrplomme og reinsdyrpølse fra Røros
Norsk østerssopp, gulrotpuré, bakt sommerkål, gresskarkjerner og viltveloute tilsmakt solbær (M/SO/SU)
Pepper-seared reindeer sirloin and reindeer sausage from Røros
Norwegian oyster mushrooms, carrot purée, baked new cabbage, pumpkin seeds, and game velouté infused with blackcurrant
kr 575
Braisert svineknoke med poppet svor
Potetpure, appelsinkokte små gulrøtter, grillet fennikel, potetchips og ølsaus (M/SU/H)
Braised pork knuckle with crispy pork crackling
Potato purée, orange-cooked small carrots, grilled fennel, potato chips, and beer sauce
kr 435
Bakt sommerkål
Blomkålpure, syltet delikatesseløk, potetchips, gresskarkjerner, fritert persille og smør- og løksaus (M/SU)
Baked new cabbage
Cauliflower purée, pickled pearl onions, potato chips, pumpkin seeds, fried parsley, and butter-onion sauce
kr 385
Dessert / Desserts
Vaniljesyltet rabarbra og jordbær, gratinert med sabayonne
Brent sjokolade og vår hjemmelagede vaniljeis (SU/E/M)
Vanilla-poached rhubarb and strawberries, gratinated with sabayon
Caramelized chocolate and our homemade vanilla ice cream
kr 275
Hvit sjokolade- og sitronmousse
Lemon curd og vår hjemmelagede mørke sjokoladesorbet (M/E)
White chocolate and lemon mousse
Lemon curd and homme made dark chocolate sorbet
kr 245
Norske oster
Et utvalg modne, norske oster, søt kompott og ristede nøtter (M/V/HN/H/S/SU)
A selection of ripe Norwegian cheese
Sweet compote and nuts
kr 285
Vår egen is og sorbet, laget på huset
Serveres med friske bær og brent sjokolade (M/E)
A selection of our home-made ice-cream and sherbet
Served with fresh berries and caramelized chocolate
kr 215
Små søtsaker fra vårt dessertkjøkken
Små bakverk og sjokolade (Allergener, spør din servitør)
Small sweets from our dessert kitchen
Our selection of Petits Four
kr 175
Vi tar forbehold om at prisjusteringer samt små endringer kan forekomme
We reserve the right to make price adjustments as well as minor changes
EUs matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
B Bløtdyr, BY Bygg, C Selleri, E Egg, F Fisk, H Hvete, HA Havre, HN Hasselnøtt, L Lupin, M Melk, MA Mandler, N Nøtter, P Peanøtter, R Rug, S Skalldyr, SE Sennep, SO Soya, SP Spelt, SS Sesam, SU Sulfitter, V Valnøtt