Kveldsmeny

Gjelder fra 30. oktober 2025

Forretter - Starters

Rakfisk fra Hande i Valdres    
Hjemmesyltede rødbeter, rødløk, rømme og flatbrød fra Røros
  (F/M/H/SU)
Fermented trout from Valdres 
 Home-pickled beets, red onion, sour cream, and flatbread from Røros
kr 370

Tynne skiver av vår gravede laks med Bareksten akevitt
Salat, dillemulsjon, syltet løk, sitron, sprø potet, syltet og bakt pastinakk
(E/M/SU/H/F/R)
Thin slices of our pickled salmon with Bareksten aquavit
Lettuce, dill emulsion, pickled onion, lemon, crispy potato, pickled and baked parsnip
kr 375

Tartar på bakte beter fra Hasle gård på Rygge
Syltet gulbeter, kapers, mandler, sennep, gressløkemulsjon, sprø løk og eggeplommekrem
(SU/MA/SE/E)
Tartare of baked beets from Hasle farm in Rygge
Pickled beetroot, capers, almonds, mustard, chive emulsion, crispy onions and egg yolk cream
kr 360

          

Hovedretter / Main courses

Lutefisk (WP3) fra Brødrene Berg fra Værøy i Lofoten  (2 serveringer)
Håndskrelte Gulløyepoteter, vårt eget lutefiskbacon og ertepuré

(F/M - valgfritt tilbehør som saus, lefser og flatbrød kan inneholde H/SE)
Norwegian “lutefisk” - dried, lye-cured cod from Lofoten (served twice)
Hand peeled potatoes, our own bacon, and mashed peas - A real tradition!
kr 825

Rakfisk fra Hande i Valdres (2 serveringer)
Syltede rødbeter, rødløk, håndskrelte Gulløyepoteter, rømme og flatbrød fra Røros   
(F/M/H/SU)
Large, fermented trout from Valdres (served twice)
Pickled beets, sour cream, and flatbread from Røros and hand peeled potatoes                       
kr 760

Ovnsbakt villkveite fra norskekysten
Bakt spisskål, selleripuré, rosettkål, syltet løk, karse og sprø potet,
kjerner og hvitvin- og gressløkssaus
(M/SU/F/B/C)
Oven-baked wild halibut from the Norwegian coast
Baked cabbage, celery puree, rosette cabbage, pickled onions,
cress and crispy potatoes, seeds, and white wine and chive sauce
kr 578

Pinnekjøtt av lam fra Tynset (2 serveringer)
Eldhusrøykt gardspølse fra Voss, håndskrelte Gulløyepoteter, rotmos og sjy
(M/C/SE)
Salt-cured, steamed ribs of lamb (served twice)
Farmer’s sausage from Voss, hand peeled potatoes and mashed swedes

kr 825

Langtidsbakt kalvenakke fra Hallingdal
Bakt spisskål, selleripuré, rosettkål, syltet løk, karse, sprø potet,
solsikkekjerner og steinsoppveloute
(C/M/SU/SE)
Slow-baked veal neck from Hallingdal
Baked cabbage, celery puree, flower sprouts, pickled onion, cress,
crispy potato, sunflower seeds, and porcini mushroom velouté
kr 565

Byggotto på byggryn fra Sjåk med norsk hardost
Bakt spisskål, selleri, rosettkål, syltet løk, karse, sprø potet og solsikkekjerner
(BY/H/SU/M/C/SO/SS)
Barley risotto made with barley from Sjåk and Norwegian hard cheese
Baked cabbage, celeriac, flower sprouts, pickled onion, cress, crispy potato
and sunflower seedsried parsley, and butter-onion sauce
kr 475

Dessert / Desserts

Gamle Raadhus sin klassiske Crème Brûlée
Skogsbærsorbet og havrecrunch
(M/E/HA)
Our famous Crème Brûlée
Wild berry sherbet and crunchy oat
kr 265

Sjokoladecrémaux på Valrhona sjokolade
Mandelis, søt crunch på havre, solbærcurd, marinerte solbær
 (M/MA/E/H/HA)
Chocolate crémeux made with Valrhona chocolate
Almond ice cream, sweet oat crunch, blackcurrant curd, and marinated blackcurrants
kr 285

En smak av husets egen is og sorbet
Serveres med havrecrunch
(M/E/HA)
A selection of our home-made ice-cream and sherbet
Served with crunchy oat
kr 265

Norske oster  
Et utvalg modne norske oster, søt kompott og hjemmelaget knekkebrød
  (M/V/HN/H/SU) 
A selection of ripe Norwegian cheese
Served with homemade crisp bread and sweet compote
kr 310

Små søtsaker fra vårt dessertkjøkken   
Små bakverk og sjokolade
 (Allergener, spør din servitør) 

Small sweets from our dessert kitchen
kr 245

Vi tar forbehold om at prisjusteringer samt små endringer kan forekomme
We reserve the right to make price adjustments as well as minor changes

ALLERGENER
EUs matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

B Bløtdyr, BY Bygg, C Selleri, E Egg, F Fisk, H Hvete, HA Havre, HN Hasselnøtt, L Lupin, M Melk, MA Mandler, N Nøtter, P Peanøtter, R Rug, S Skalldyr, SE Sennep, SO Soya, SP Spelt, SS Sesam, SU Sulfitter, V Valnøtt