Lunsjmeny

Gjelder fra 2. desember 2025

Lunsj serveres tirsdag – fredag kl. 11:30 – 14:30
Lunch is served Tuesday – Friday from 11:30 – 14:30

Rakfisk fra Hande i Valdres
Hjemmesyltede rødbeter, rødløk, rømme og flatbrød ra Røros
  (F/M/H/SU)
Fermented trout from Valdres  
Home-pickled beets, red onion, sour cream, and flatbread from Røros
kr 370

Lutefisk (WP3) fra Brødrene Berg fra Værøy i Lofoten  (1. servering)
Håndskrelte Gulløyepoteter, vårt eget lutefiskbacon og ertepuré
(F/M - valgfritt tilbehør som saus, lefser og flatbrød kan inneholde H/SE)
Norwegian “lutefisk”Dried, lye-cured cod from Lofoten.
Hand peeled potatoes, our own bacon,and mashed peas
kr 675

Pinnekjøtt av lam fra Tynset  (1. servering)
Eldhusrøykt gardspølse fra Voss, håndskrelte Gulløyepoteter, rotmos og sjy
(M/C/SE)
Salt-cured, steamed ribs of lamb
Served with farmer’s sausage from Voss, potatoes, and mashed swedes
kr 675

En smak av jul - rømmesild, rakfisk og gravlaks
Bakte beter, salat, rødløk og kapers, sennepsdressing og pisket rømme
 (E/M/SU/H/F/R/SE/H)
A taste of Christmas Sour-cream herring, rakfisk (fermented trout), cured salmon
Baked beets, salad, red onion and capers, mustard dressing and whipped sour cream
kr 315

Smørbrød med vår gravede laks med Bareksten akevitt
Salat, dillemulsjon, syltet løk, sitron, sprø potet, syltet og bakt pastinakk
(E/M/SU/H/F/R)
Open faced sandwich with thin slices of our pickled salmon with Bareksten aquavit
Lettuce, dill emulsion, pickled onion, lemon, crispy potato, pickled and baked parsnip
kr 265

Tartar på bakte beter fra Hasle gård på Rygge
Syltet gulbeter, kapers, mandler, sennep, gressløkemulsjon,
sprø løk og eggeplommekrem
(SU/MA/SE/E)
Tartare of baked beets from Hasle farm in Rygge
Pickled beetroot, capers, almonds, mustard, chive emulsion,
crispy onions and egg yolk cream
kr 360

Dessert

Frister det med en deilig dessert?
Se vår kveldsmeny for dagens utvalg av desserter
 



Vi tar forbehold om at prisjusteringer samt små endringer kan forekomme
We reserve the right to make price adjustments as well as minor changes

ALLERGENER
EUs nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

B Bløtdyr, C Selleri, E Egg, F Fisk, H Hvete, HA Havre, HN Hasselnøtt, L Lupin, M Melk, MA Mandler, N Nøtter, P Peanøtter, R Rug, S Skalldyr, SE Sennep, SO Soya, SP Spelt, SS Sesam, SU Sulfitter, V Valnøtt