Kontakt:
Telefon: 22 42 01 07, SMS-tjenesten er ikke tilgjengelig
E-post: post
@gamle-raadhus.no

 

 

FORRETTER

Risotto med tørrfisk fra Værøy og røkte skreihaler

Parmesan og kaperssmør (M/F/HN/SU)

 

kr 185,-  

 

Røkt andebryst fra Holte gård

Kyllingleverkrem, appelsin, hasselnøtter og fritert kyllingskinn (M/HN)

 

kr 175,-

Friterte skreitunger

Grillet sitron og dillmajones (F/H/E/SU)

kr 165,-

Skinkeplanke

Variasjon på spekeskinke, Rørosrømme, aprikoskompott og husets knekkebrød  (M/SU)

kr 195,-

 

 

HOVEDRETTER

Klassisk skrei fra Lofoten med lever og rogn

Gulrot, kokte mandelpoteter og Sandefjordsmør (2 serveringer)  (F/E/M)

 

kr 495,-

 

Dampet klippfisk av skrei fra Tustna

Potetpure, bacon, tomatconcasse og Beurre Blanc  (M/F/SU)

kr 310,-

Stekt skrei fra Lofoten

Selleri, rosenkål, linseragu og rødvinsaus  (F/C/M/SU)

 

kr 290,-

 

Reinsdyr fra Finnmark

Variasjon på selleri, løk og rosmarinsaus (M/C/SU)

kr 325,-

Kalvecuvette fra Gol

Gulrot, glasert løk, brent purre og kalvesjy (M/C)

  kr 290,-

Braisert lammeribbe fra Tynset

Linser, rotgrønnsaker og Beurre Noisette med timian (M/C/SP/H)

  kr 285,-

ALLERGENER: EUs nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener

som er beskrevet av matdirektivet.  Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.

 

M Melk, S Skalldyr, C Selleri, SE Sennep, B Bløtdyr, E Egg, P Peanøtter, V Valnøtt, HN Hasselnøtt, SO Soya,

F Fisk, R Rug, H Hvete, SP Spelt, N Nøtter, SU Sulfitter

A LA CARTE