FORRETTER
Tronfjellplanke kr 175,-
Tynnskåret skinke, rørosrømme med pepperrot og Rørosflatbrød (M/H)
Sopprisotto kr 155,-
Skogsopp, parmesan og brunet smør (M)
Klippfisksalat fra Tustna kr 180,-
Salat, klippfisk, oliven, tomat og pesto (F/SU)
Røykelaks fra Trondheim kr 170,-
Eggekrem, pepperrot, dill og rugperler (F,M,E)
Forrett fra dagens meny kr 178,-
(Allergener varierer med retten, spør din servitør)
HOVEDRETTER
Klippfisk fra Tustna kr 355,-
Tomat, bacon, potetpure og smørsaus (F/M)
Lysing fra Trøndelag kr 310,-
Blomkålpure, bakt blomkål, rosenkål og Hollandaise (F/M/E)
Kveite fra Lofoten kr 340,-
Erter, fennikelcrudité og røkt fiskesaus (F/M)
Reinsdyrmørbrad fra Finnmark kr 355,-
Aspargesbønner, brunet sjalottløk, kremet sopp og rødvinsaus (M/SU/C)
Svineknoke kr 285,-
Sautert kål, bakt jordskokk, hvitløk og karsehollandaise (M/E)
Andebryst fra Holte gård kr 315,-
Bakte beter, gulrot og appelsinsaus (C/M/SU)
DESSERTER
Sjokolademousse kr 140,-
Vaniljekrem, blåbær og vaniljeis (M/E/SU)
Plommer fra Hardanger kr 140,-
Plommeterte, sprø havre og honningis (H/E/M/SU/H)
Eplefinancier kr 140,-
Valnøtter, eplegele og kardemommeis (V/E/M/SU/H)
Ostetallerken kr 185,-
et utvalg av norske oster og søtt tilbehør (M/V/H/SU)
Små søtsaker til kaffen kr 95,-
(M/E/V/HN/H)
EU´s nye matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
M Melk, S Skalldyr, C Selleri, SE Sennep, B Bløtdyr, E Egg, P Peanøtter, V Valnøtt, HN Hasselnøtt, SO Soya, F Fisk, R Rug, H Hvete, SP Spelt, N Nøtter, SU Sulfitter