Selskapsmeny - Set menu
Gjelder for selskaper på 8 personer eller fler
For groups of 8 people or more, the following menu applies
Fra 23. april 2025
3-retters selskapsmeny / 3-course set menu
kr 875
_____________________________________________________________________
Aspargessuppe
Urtesalat, løyrom, spekemat crumble, chili- og gressløkolje (F/SU)
Asparagus soup
Herb salad, Swedish Caviar, cured meat crumble, chili and chive oil
#
Langtidsbakt kalvenakke- og bryst
Bakt sommerkål, blomkålpure, syltet hvit delikatesseløk,
sprø potet, gresskarkjerner og soppveloute (M/SU)
Slow-cooked veal neck and breast
Baked new cabbage, cauliflower purée, pickled white pearl onion,
crispy potatoes, pumpkin seeds, and mushroom velouté
#
Hvit sjokolade- og sitronmousse
Lemon curd, og vår hjemmelagede mørke sjokoladesorbet (M/E)
White chocolate and lemon mousse
Lemon curd and homme made dark chocolate sorbet
_____________________________________________________________________
Vegetar / Vegetarian
Hanasand tomatsalat med norsk Burrata
Paprika- og valnøttdressing, ristede gresskarkjerner og basilikum (M/V/N)
Hanasand tomato salad with Norwegian burrata
Bell pepper and walnut dressing, roasted pumpkin seeds, and basil
#
Bakt sommerkål
Blomkålpure, syltet delikatesseløk, potetchips, gresskarkjerner,
fritert persille og smør- og løksaus (M/SU)
Baked new cabbage
Cauliflower purée, pickled pearl onions, potato chips, pumpkin seeds,
fried parsley, and butter-onion sauce
#
Hvit sjokolade- og sitronmousse
Lemon curd, og vår hjemmelagede mørke sjokoladesorbet (M/E)
White chocolate and lemon mousse
Lemon curd and homme made dark chocolate sorbet
_____________________________________________________________________
Utvid gjerne 3-retters menyen med et utvalg av våre modne, norske oster
Feel free to expand the 3 course menu with a selection of our ripe Norwegian cheeses
Tillegg/addition kr 165,-
Vi tar forbehold om at prisjusteringer samt små endringer kan forekomme
EUs matdirektiv krever at vi opplyser gjester om relevante allergener. Merk at vi kun opplyser om allergener som er beskrevet av matdirektivet. Vi produserer all mat i samme rom, spor av skalldyr og nøtter kan forekomme i alle retter.
B Bløtdyr, C Selleri, E Egg, F Fisk, H Hvete, HA Havre, HN Hasselnøtt, L Lupin, M Melk, MA Mandler, N Nøtter, P Peanøtter, R Rug, S Skalldyr, SE Skalldyr, SE Sennep, SO Soya, SP Spelt, SS Sesam, SU Sulfitter, V Valnøtt !!S Skalldyr, C Selleri