Kontakt:
Telefon: 22 42 01 07, SMS-tjenesten er ikke tilgjengelig
E-post: post
@gamle-raadhus.no

Vårt gode kjøkken følger sesongene

 


Kjøkkenet er bygd rundt det klassiske, men bli ikke overrasket om det dukker opp smaker du kanskje forbinder med andre verdensdeler. Friske råvarer blir levert hver dag fra de aller beste leverandører i Oslo og fra mindre produsenter i hele Norge. Kjøkkenet styres av vår meget dyktige kjøkkensjef Eirik Strøm Lillebø, med overoppsyn av tidligere landslagskokk Jørn Lie.
 
Lutefisk
Det er lutefisken som står i høysete på Gamle Raadhus i slutten av oktober og fram til jul. Vi serverer byens beste med tradisjonelt garnityr. På denne tiden av året benytter vi oss av to bordsetninger. Første bordsetning kl. 16.45 og andre bordsetning kl. 20.15.
 
Lutefisken er godt kjent og veldig populær så det kan lønne seg og være tidlig ute med reservasjoner. Fra 1. desember inneværende år er det mulig å bestille bord for neste års lutefisksesong.
  
Skrei
I slutten av januar kommer skreien inn mot Lofoten og vi har fokus på både den tradisjonelle måten og andre spennende komposisjoner. Vi har skrei på menyen så lenge kvaliteten er på topp.
 
Vår
Når våren kommer går selvfølgelig vårt fokus over på alt som spirer og gror. Da kommer vi ikke utenom asparges gjerne i kombinasjon med kylling, kalv, lam eller som selvstendige retter.
 
Sommeren
Sommeren gir oss et fantastisk utvalg av råvarer her er det bare vår egen kreativitet som setter grensene.
 
Vilt
Så snart jakten begynner i september flytter vi vårt fokus over til det skogen gir oss. Med en spennende meny med vilt i alle forskjellige variasjoner fra det tradisjonelle til de mer kreative sammensetningene.

MENY